Airports in België

Op dit moment is Cparkings actief voor één luchthaven in België. U kunt deze pagina in de gaten houden voor eventuele ontwikkelingen betreft uitbreiding in België.

De focus ligt op dit moment op Brussels Airport, beter bekend als luchthaven Zaventem. Deze luchthaven is de grootste van België, gelegen op 12 km vanuit de hoofdstad. U vindt alleen Quickparking in het overzicht, dit omdat Quickparking tot op heden de enige geteste parkeerservice is bij deze luchthaven. Quickparking is gespecialiseerd in Shuttle Service, dat wil zeggen dat u met een busje wordt gebracht naar de luchthaven nadat u de auto op het beveiligde parkeerterrein van Quickparking heeft geparkeerd.
Heeft u een positieve ervaring bij een ander parkeerbedrijf dan vernemen wij dat graag via info@cparkings.com.

Luchthaven Zaventem
De luchthaven heeft twee vertrekhallen. In Vertrekhal 1 vindt u de rijen 1 tot en met 10. In Vertrekhal 2 bevinden zich de rijen 11, 12 en 14. Er is vanwege bijgeloof ervoor gekozen geen rij 13 te maken. Vliegt u met een lijn- of lagekostenmaatschappij dan zult u waarschijnlijk moeten inchecken in Vertrekhal 1 voor vluchten met Jetairfly en Thomas Cook Airlines moet u in Vertrekhal 2 zijn.