Luchthaven Zaventem
De luchthaven heeft twee vertrekhallen. In Vertrekhal 1 vindt u de rijen 1 tot en met 10. In Vertrekhal 2 bevinden zich de rijen 11, 12 en 14. Er is vanwege bijgeloof ervoor gekozen geen rij 13 te maken. Vliegt u met een lijn- of lagekostenmaatschappij dan zult u waarschijnlijk moeten inchecken in Vertrekhal 1 voor vluchten met Jetairfly en Thomas Cook Airlines moet u in Vertrekhal 2 zijn.

Parkeren kunt u gemakkelijk en snel bij Quickparking, Quickparking is begonnen op Schiphol (Amsterdam) en is door het succes inmiddels een bekende parkdienst op luchthavens in Nederland, België en Frankrijk. De Shuttle service van Quickparking op Luchthaven Zaventem wordt door steeds meer reizigers gekozen door de gunstige parkeertarieven en de perfecte service.

Het kan zo zijn dat wij niet uw favoriete parkeerbedrijf op onze website hebben, u kunt ons altijd een verzoek sturen via info@cparkings.com. Wanneer het parkeerbedrijf voldoet aan de eisen zullen wij deze zo spoedig mogelijk toevoegen in de keuzelijst.