Parkeren Eindhoven Aiport

Bij de Eindhoven Airport zijn er een beperkt aantal parkeerbedrijven die hun diensten aanbieden. Hierdoor is het in het verleden voorgekomen dat er geen parkeerplaatsen meer beschikbaar waren tijdens de vakantieperiode. Reserveer daarom altijd een parkeerplaats bij Eindhoven Airport.

Bij Eindhoven Airport parkeren is relatief goedkoop. U kunt ervoor kiezen om zelf uw auto te parkeren en te lopen naar de vertrekhal, ook zijn er bedrijven die Valet Parking en Shuttle Services aanbieden. Het is voor parkeerbedrijven niet toegestaan om klanten te bedienen op de grond van de luchthaven, hierdoor moet u altijd het laatste stuk naar de vertrekhal lopen. De meeste parkeerbedrijven hebben tegenover de vertrekhal een locatie om u af te zetten of om uw auto in ontvangst te nemen. U hoeft bij deze bedrijven alleen de weg over te steken en dan staat u voor de vertrekhal. Bij het vergelijken wordt duidelijk aangegeven waar u uw auto parkeert, hierdoor weet u vooraf waar u aan toe bent.

Eindhoven Airport is de snelst groeiende luchthaven van Nederland, de beschikbaarheid van parkeerplaatsen op Eindhoven Airport is daarom niet altijd gegarandeerd. Parkeren in de buurt van Eindhoven Airport raden wij af, de buurtbewoners hebben in het verleden vaker hun onvrede geuit op de auto’s van reizigers. Kunt u niet bij Eindhoven Airport parkeren, dan adviseren wij u om te kiezen voor een ander vervoersmiddel. Het parkeren bij de parkeerbedrijven bij de luchthaven is altijd veilig en onder toezicht.