Parkeren luchthaven Schiphol Amsterdam

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland, hierdoor is het ook de luchthaven waar dagelijks de meeste auto’s worden geparkeerd. Door de ligging in de Randstad zijn de beschikbare locaties beperkt met als resultaat dat de parkeerkosten vrij hoog zijn.

Bij Schiphol zijn er veel parkeerbedrijven die hun diensten aanbieden. Bij Schiphol parkeren is bijna een begrip geworden, helaas komt dat ook door de slechte ervaringen. Er zijn in de afgelopen jaren veel kleine bedrijfjes geweest die door beperkte middelen een onbehoorlijke service hebben uitgevoerd. Op deze website vindt u alleen parkeerbedrijven die al geruime tijd hebben bewezen dat hun service constant is, zodat u met een gerust gevoel op reis kunt.

Parkeren bij Schiphol is over het algemeen veilig, het soort service en het parkeerbedrijf dat u kiest zijn hierin het belangrijkst. Wanneer u kiest voor Valet parking dan rijdt er iemand anders in uw auto, dit brengt altijd risico’s met zich mee. Het is wel goed om te weten dat de parkeerbedrijven die Valet parking bij Schiphol aanbieden door ons zijn getoetst op betrouwbaarheid.