Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen, door op een vraag te klikken verschijnt daaronder het antwoord op uw vraag. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw vraag niet in de lijst staat, dan kunt u altijd uw vraag e-mailen naar info@cparkings.com.

Een account

Nee u krijgt geen korting wanneer u een account heeft, een account helpt u alleen bij het overzichtelijk houden van uw reserveringen en het eenvoudig reserveren.

Voor reisorganisaties en reisbureaus hebben wij een speciale boekingsmodule ontworpen, hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de commissies voor reisbureaus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@cparkings.com.

Categorie: Een account

Wanneer u een account heeft slaan wij uw gegevens op, hierdoor kunt u in de toekomst vaker reserveren zonder al uw gegevens nogmaals te moeten invullen. U kunt in uw account ook meerdere auto’s toevoegen waardoor u vaker kunt reserveren voor verschillenden auto’s en dat binnen één account.
Verder is het handig om al uw reserveringen terug te kunnen zoeken in één duidelijk overzicht en om later bijvoorbeeld uw declaratie compleet te maken.

Categorie: Een account

Reserveren en wijzigen

U kunt eenvoudig uw inleverdatum en tijd invullen net als uw retourdatum en tijd op de homepage van deze website. Wanneer u dit doet in combinatie met het juiste land en de voor u geschikte luchthaven dan zult u een overzicht zien van de beschikbare parkeerbedrijven. Door op reserveringen te klikken bij een parkeerbedrijf naar uw wens komt u op de reserveerpagina. U vult alle velden in en rond vervolgens de reservering af. Na het maken van een reservering ontvangt u automatisch een bevestiging per email.

Ja, het is in de meeste gevallen gratis om te annuleren of te wijzigen. Wanneer er kosten zijn verbonden aan het annuleren wordt dit duidelijk aangegeven op de pagina van de specifieke parkeeraanbieder op de daarvoor ingericht pagina op Cparkings.com.

Wijzigen kan in sommige gevallen een prijswijziging tot gevolg hebben, deze prijswijziging wordt automatisch verwerkt in uw reservering. Cparkings.com brengt geen kosten in rekening voor het wijzigingen van een reservering.