Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen, door op een vraag te klikken verschijnt daaronder het antwoord op uw vraag. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw vraag niet in de lijst staat, dan kunt u altijd uw vraag e-mailen naar info@cparkings.com.

Een account

Nee u krijgt geen korting wanneer u een account heeft, een account helpt u alleen bij het overzichtelijk houden van uw reserveringen en het eenvoudig reserveren.

Voor reisorganisaties en reisbureaus hebben wij een speciale boekingsmodule ontworpen, hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de commissies voor reisbureaus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@cparkings.com.

Category: Een account

Wanneer u een account heeft slaan wij uw gegevens op, hierdoor kunt u in de toekomst vaker reserveren zonder al uw gegevens nogmaals te moeten invullen. U kunt in uw account ook meerdere auto’s toevoegen waardoor u vaker kunt reserveren voor verschillenden auto’s en dat binnen één account.
Verder is het handig om al uw reserveringen terug te kunnen zoeken in één duidelijk overzicht en om later bijvoorbeeld uw declaratie compleet te maken.

Category: Een account

Load More