Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen, door op een vraag te klikken verschijnt daaronder het antwoord op uw vraag. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw vraag niet in de lijst staat, dan kunt u altijd uw vraag e-mailen naar info@cparkings.com.

Reserveren en wijzigen

U kunt eenvoudig uw inleverdatum en tijd invullen net als uw retourdatum en tijd op de homepage van deze website. Wanneer u dit doet in combinatie met het juiste land en de voor u geschikte luchthaven dan zult u een overzicht zien van de beschikbare parkeerbedrijven. Door op reserveringen te klikken bij een parkeerbedrijf naar uw wens komt u op de reserveerpagina. U vult alle velden in en rond vervolgens de reservering af. Na het maken van een reservering ontvangt u automatisch een bevestiging per email.

Ja, het is in de meeste gevallen gratis om te annuleren of te wijzigen. Wanneer er kosten zijn verbonden aan het annuleren wordt dit duidelijk aangegeven op de pagina van de specifieke parkeeraanbieder op de daarvoor ingericht pagina op Cparkings.com.

Wijzigen kan in sommige gevallen een prijswijziging tot gevolg hebben, deze prijswijziging wordt automatisch verwerkt in uw reservering. Cparkings.com brengt geen kosten in rekening voor het wijzigingen van een reservering.

Load More