Waarom reserveren via Cparkings.com?

Op vrijwel alle luchthavens zijn er meerdere parkeerbedrijven actief, niet alle parkeerbedrijven leveren een service die u zou moeten kunnen verwachten. Via Cparkings.com kunt u per luchthaven alle betrouwbare parkeerbedrijven met elkaar vergelijken op basis van het parkeertarief, type service, eventuele extra opties, betaalmogelijkheden en waar de parkeerbedrijven gevestigd zijn.

Omdat Cparkings.com een belangrijke samenwerkingspartner is voor de meeste parkeerbedrijven kunt u rekenen op een betere service. Alleen parkeerbedrijven die een goede service leveren en indien nodig zorgen voor een goede oplossing bij een tegenvallende service worden op Cparkings.com getoond. U kunt er dus vanuit gaan dat men voor u als Cparkings.com klant nog een stapje harder loopt.

Extra service vanuit Cparkings.com

Naast het reserveren via Cparkings.com, zorgen wij ervoor dat u indien dit nodig is een correcte follow-up krijgt na de dienst verlening. Verder voeren wij meerdere malen per jaar controles uit en wordt ieder parkeerbedrijf grondig getest op verschillende punten, zoals service.

Een ander voordeel is dat u via Cparkings.com een account kunt aanmaken, zodat u op een later moment uw reservering makkelijk kunt inzien en eventueel kunt wijzigen. Verder zult u ervaren dat het maken van een eventuele tweede reservering sneller gaat. Wanneer u een account aanmaakt ontvangt u ook persoonlijke aanbiedingen, zodat u in de toekomst nog goedkoper kunt parkeren.

Gratis wijzigen & annuleren

In veel gevallen wijzigen vluchttijden tot een paar weken voor vertrek. Daarom kunt u bij Cparkings.com uw reservering gratis wijzigen of annuleren. Deze wijzigingen kunnen via info@cparkings.com worden doorgegeven of real time gewijzigd worden in uw account. Het parkeerbedrijf wordt op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Vergelijk, Reserveer & Parkeer

U kunt eenvoudig het land en de luchthaven selecteren waar u uw auto wilt parkeren. Vervolgens selecteert u de aankomsttijd bij het parkeerbedrijf en de retourtijd van uw vlucht bij terugkomst na uw reis. Door op de knop “toon parkeeropties” te klikken komt u op de pagina waar u kunt kiezen uit de beschikbare parkeeropties. Nadat u een parkeerbedrijf en de parkeerservice heeft gekozen kunt u direct reserveren.